Leie turutstyr

Vi ønsker å gjøre det enda enklere for flere å utforske naturen. Som medlem i Klubb Naturkompaniet har du muligheten til å leie turutstyr i alle Naturkompaniets butikker og Fjällräven Brand Stores. Dette lar deg fokusere mer på selve naturopplevelsen, samtidig som du kan prøve ulike typer tursekker, telt og turkjøkken før du eventuelt kjøper nytt utstyr. Dette er gunstig for både deg og for miljøet. Utvalget for utleie inkluderer telt, ryggsekker, brennere og turkjøkken.

Hva vil du leie?

Priser og sjekklister for vedlikehold av utstyret før retur finner du her under hver produktgruppe.

Slik fungerer Naturkompaniets utleie

1. Velg utstyr & planlegg tiden

Bestem deg for hvilket utstyr du ønsker å leie, når og hvor lenge du skal bruke det. Husk å sette av tid til å inspisere og ta vare på utstyret før du returnerer det. Les våre sjekklister for retur under hver produktkategori ovenfor.

2. Finn butikk & bestill

Du kan bestille leieutstyr enten i din nærmeste Naturkompaniet butikk/Fjällräven Brand Store, eller i den butikken som ligger nærmest destinasjonen din hvis du reiser langt.

3. Hente leieutstyret

Hent det leide utstyret i butikken der du bestilte. Du må signere en leieavtale og betale for leietiden på stedet når du henter utstyret. Du kan tidligst hente utstyret når butikken åpner på utleveringsdagen.

4. Gjennomfør eventyret ditt!

5. Returnere leieutstyret

Vennligst lever tilbake leieutstyret personlig i samme butikk hvor du hentet det før kl. 17:00 på returdagen. Har du spørsmål angående leie, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice, så hjelper vi deg.