KLUBB NATURKOMPANIET

Sammen bidrar vi til å forbedre opplevelsen, både for deg og for naturen. Som medlem får du ikke bare poeng for kjøp, men også for bærekraftige og sirkulære valg. Alt dette gir poeng i Klubb Naturkompaniet: Du kan vedlikeholde og reparere utstyret ditt hos oss for å forlenge levetiden. Du kan også leie turutstyr fra oss, slik at du unngår å fylle opp boden med ting som sjelden blir brukt. I tillegg deler vi ut 1% av dine kjøp som medlem til ulike natur- og miljøvernprosjekter gjennom det vi kaller Naturbonusen. Sammen gjør vi en forskjell, og sammen gjør vi hverdagen til et eventyr!

Det finnes to medlemsnivåer i Klubb Naturkompaniet: Medlem og Medlem+. Avhengig av medlemsnivået får du ulike fordeler som du kan se i tabellen nedenfor. Alle medlemmer starter på det første nivået. Hvis du oppnår minst 15 000 poeng i løpet av 12 måneder, blir du automatisk oppgradert til Medlem+, ellers beholder du statusen som Medlem.

FordelerMedlemMedlem +
Bonus på dine kjøp – samle poeng og få bonussjekker2%5%
Tjen poeng ved å gjøre sirkulære valg – vedlikehold, reparer eller lei utstyr gjennom oss og samle poeng
Gi tilbake til naturen – 1% av kjøpet ditt går til Naturbonusen
Eksklusive tilbud og rabatter
Inspirasjon og invitasjoner til spennende arrangementer og gratis kurs

Vi gir tilbake til naturen

Vi deler ut 1% av beløpet du bruker som medlem til ulike natur- og miljøvernprosjekter gjennom det vi kaller Naturbonusen. Naturbonusen går i år til Hold Norge Rent. Sammen gjør vi en forskjell.

Bonus for deg

Som medlem får du ikke bare poeng når du pleier, reparerer eller leier hos oss - du får også 1 poeng for hver krone du bruker. Du får bonussjekker på 2% av dette beløpet, eller 5% hvis du er Medlem+.

Vedlikehold & reparasjon

Jo lengre levetid et produkt har, desto mindre blir det økologiske fotavtrykket. Hos oss finner du produktene som forlenger levetiden til fjellstøvler, turklær og turutstyr.

Vedlikehold & reparasjon

Utleie

Spar på jordens ressurser- og på oppbevaringsplassen hjemme. Hos oss kan du leie utstyret du sjelden bruker, eller når du vil teste ut noe nytt.

Lei utstyr

Naturbonusen

Vi deler ut 1% av beløpet du bruker som medlem til ulike natur- og miljøvernprosjekter gjennom det vi kaller Naturbonusen. Naturbonusen går i år til Hold Norge Rent.

Les mer