Fjällräven Expedition

Fjällrävens varme dunjakker er for deg som ikke vil fryse i vinter. Den ikoniske Expedition Down Jacket har eksistert siden 1974 og har noen varianter i den lange dunjakken og den noe tynnare Expedition Long Down Parka og Expedition Down Lite Jacket.

Utover de fleste vinterjakkene finnes smidige isoleringsjakker som passar både som ytterjakke og mellomlag, avhengigav sesong. Oppdag Fjällräven Expedition på Naturkompaniet!

FJÄLLRÄVEN

EXPEDITION PACK DOWN ANORAK
SE MER

FJÄLLRÄVEN

EXPEDITION DOWN JACKET
SE MER

FJÄLLRÄVEN

EXPEDITION PACK DOWN HOODIE W
SE MER

FJÄLLRÄVEN

EXPEDITION PACK DOWN HOODIE M
SE MER

Fjällrävens dunløfte

Fullt sporbart dun har vært på plass hos Fjällräven siden 2014. Deres dunløfte innebærer at du kan være helt sikker på at dunet i deres dunprodukter kommer fra fugler som behandles bra – det betyr et totalforbud for levende-plukking, at de har full kontroll på opphavet for dunet og at det er av høyeste kvalitet. Og ettersom Fjällrävens dun er et biprodukt fra matvareindustrien bidrar de også till at så mye som mulig på fuglen kommer til nytte. Gjennom Fjällrävens dunløfte har de utviklet en produksjonskjede med strenge og gjentagende kontroller av alle leverandører og underleverandører.

Fjällräven dunjakker inneholder dun som er:

  • 100 % sporbart
  • Av høy kvalitet
  • En biprodukt fra matvareindustrien

Hvordan vasker man en dunjakke?

Et av de vanligste spørsmålene vi får er hvordan man best vasker dunjakken sin. Kanskje har du fått en flekk som du vil ta bort, eller så har hele jakken bruk for en vask.