Vintersalg – Gjør et kupp på turklær & turutstyr »

Velkommen til kundeklubben

Vi i Naturkompaniet ser på oss selv like mye som butikkjede og kunnskapskilde, som en inspirator. Vår lange erfaring innen friluftsliv er noe vi er veldig stolte over. Denne kunnskapen ønsker vi å dele fra oss til deg som kundemedlem. Vi har opprettet vår kundeklubb 365, slik at du skal få et enda bedre friluftsliv, med mange gode opplevelser.

Som medlem i kundeklubben får du

  • Bonus på dine kjøp
  • Nyhetsbrev med tips, inspirasjon og nyheter
  • Invitasjoner til spennende events og kurs
  • 1 % tilbake til Hold Norge Rent via Naturbonusen

Du kan når som helst be om å få avsluttet ditt medlemskap. Dette gjør du gjennom å kontakte vår kundeservice via e-post eller telefon.

Vi støtter hold Norge rent via Naturbonusen

Frem til den 31. desember 2024 donerer Naturkompaniet AS én prosent til Hold Norge Rent (HNR) via Naturbonusen. Hold Norge Rent er en ideell medlemsorganisasjon som arbeider mot forsøpling. Via Naturbonusen er du med og støtter kampen mot forsøpling og gjør det mulig å arbeide for et søppelfritt Norge.

Naturbonusen 1 % tilbake til naturen

Bli medlem i dag og gjør en forskjell for miljøet! Én prosent av det totale beløpet som våre medlemmer handler for, donerer vi til natur- og miljøvernsprosjekter i form av Naturbonusen. Hittil har vi donert nærmere 20 millioner kroner til ulike natur- og miljøvernsprosjekter rundt om i Norden.

Bonuspoeng hvert år – 2 % tilbake til deg

Når du som medlem har registrert et kjøp på 2000 kr eller mer i løpet av ett kalenderår vil du motta to prosent av det totale beløpet du har handlet for i form av en cashback-sjekk som du kan bruke neste gang du handler hos oss. Alle dine kjøp gir deg bonus, unntatt når du kjøper gavekort. Men når du handler med et gavekort, vil du få bonus på ditt registrerte kjøp.